Byggstart!

Efter ett par månaders planering är det så äntligen dags att sätta spaden in marken för vårt drömprojekt. Ett projekt som består i att bygga ett hus med en fantastisk utsikt över Vänern i vår kära hemstad Åmål.

Syftet med denna blogg är framförallt att låta våra långväga vänner och släktingar följa med på vår resa in i det okända. Vi kommer utifrån vår tämligen begränsade förförståelse av husbyggande ge vår bild av verkligheten. En del blir nog avskräckta, men förhoppningsvis blir några även lockade. Kanske inte bara av att bygga hus utan att komma och besöka oss eller till och med att flytta till Åmål.

Vi kommer helt oblygt att marknadsföra och hylla såväl hantverkare, leverantörer som varumärken i den mån de gjort sig förtjänta av det. Har man inte gjort sig förtjänt av en hyllning är risken stor att även det kommer att framgå här.

Imorgon, den 21 augusti -09, är en stor dag. Då startar grundarbetet…

Inför byggstart

Inför byggstart