En långhelg på Ideal Home Show i London

Vi har nu tillbringat en underbar långhelg i London. Bakgrunden är att en kopia av vårt hus har ställts ut på den mycket stora mässan Ideal Home Show på Earls Court i London och att vår husleverantör, Jörnträhus, var så otroligt snälla att de bjöd oss på en tripp till London för att bevista evenemanget.

Det var utan tvekan en smått surrealistisk känsla att se vårt eget hus inne på Earls Court där bokstavligen tusentals människor köade för att kika in. Det var uppenbart en populär del av mässan, med en design som tydligt skilde sig från de övriga två husen i klassisk engelsk stil, vilket visade sig i en lång ringlande kö för att få gå in.

Helt fantastiskt är att huset byggdes upp och inreddes på 3,5 dagar. Självklart med en hel del förenklingar mot vårt eget hus, men ändå en otrolig prestation. Huset ska efter mässan monteras ner och fraktas till kund för att återuppbyggas där.