Vår nya familjemedlem Mulle

Efter ett drygt års tystnad här på Vidvänern är det dags att åter ta bladet från munnen. Nu blir inte fokus husbyggande utan istället smått och gott som vi i familjen Karlsson upplever vid Vänern.

Just nu finns vår nya familjemedlem Mulle i centrum här i vårt hus. Mulle, aka Gösta, flyttade in hos oss för ett par veckor sen. Dagen före hade vi låtit vår kära trotjänare Pascha somna in hos veterinären efter över 19 strävsamma år tillsammans med oss.

Mulle är av rasen Exotic, vilket egentligen är en korthårig Perser. Den har alltså Perserns underbara temperament men inte lika besvärig päls. vi hämtade honom i Borlänge. Tyvärr blev han allvarligt sjuk redan efter en vecka. Han kräktes blod och vi fick åka akut till djursjukhuset i Karlstad där han blev kvar i fyra dagar. Tack och lov för att vi hade försäkrat honom. Nu är han dock hemma igen och piggare än någonsin.

Mulle och Siri morgonmyser efter frukost

Mulle och Siri morgonmyser efter frukost

Mulle poserar

Mulle poserar