Snabb tur på isen

Dagen har i stort spenderats i friska luften. Skönt! Förmiddagen veks åt ett härligt långt löppass med vännerna Ulf och Fredrik. Vi sprang en runda runt Kalvensjöarna utanför Åmål. Naturskönt, soligt och en rejäl utmaning med tuffa och långa stigningar. Vi höll ett tempo som egentligen var snäppet för högt för ett långpass, 5,06 min/km och distansen blev 19,25 km totalt. Benen känns pigga och starka och till min stora glädje verkar det förhatliga löparknäet försvunnit. Jag håller tummarna för att det inte återkommer. Imorgon väntar ett tröskelpass på 60 minuter.

Siri och Svea kör sparkrace ut till Fogden

Siri och Svea kör sparkrace ut till Fogden

Skäggig fiskare

Skäggig fiskare

Eftermiddagen spenderades på en sagolik blankis på Vänern med Emma, Siri och Siris kompis Svea. Valter ligger tyvärr nedbäddad i feber, igen.
Jag fick testa fiskelyckan och minsann hög inte en riktigt fet abborre på ca 18 meters djup. Den hängde med ändå upp till hålkanten där den bestämde sig för att släppa taget och simma hem igen. Lika glad är jag för det. Jag gillar att fiska men vill inte vare sig döda eller äta upp fiskarna. Ett dilemma.
Efter mysig fika med tjejerna på Fogden bar det hemåt igen för att ladda inför ytterligare en späckad vecka i verkligheten.