Vägen till Davos inledd med tjuvstart

Dagens pass:
Distans: 21.0 km
Tid: 1:44:28
Snittfart: 4:58 min/km

Egentligen börjar inte min officiella träning inför Swiss Alpine den 26 juli förrän på tisdag. Dock har jag ”bra ben” för tillfället och alla löpare vet ju – Never waste good legs…
Därför blev det en halvmara på landsbygden och delvis i skogen runt Åmål. För en löpare är denna vinter helt underbar. Idag fem plusgrader och ett lätt duggregn. Jag gillar det skarpt.

Lite som en tvångsåtgärd och lite för att tillfredsställa min exhibitionistiska ådra så kommer jag att försöka (OBS försöka) att hålla lite liv i denna blogg och skriva mer eller mindre meningslösa betraktelser kring långdistanslöpning i allmänhet och mina träningsförberedelser inför Swiss Alpine i synnerhet. Tilläggas bör att jag kommer beta av lite andra tävlingar längs vägen. Exempelvis Göteborgsvarvet, ett och annat stadslopp, samt Unionsmarathon hemma i Östervallskog.

Långpass3-20140104langpass2-20140104 långpass20140104