Lugn vecka

Efter en relativt tuff träningsvecka förra veckan innebär denna vecka återhämtning. Jag har kört två pass, tisdag och onsdag. Skulle har sprungit på torsdagen också, men latmasken slog till med full kraft. Jag lovar dock att kompensera dessa tappade km under helgen. I tisdags körde jag ett kortare löppass på ca 6 km och avslutade med 4 backintervaller på ca 300 meter. Onsdagen blev det också då ett kortare distanspass på ca 7 km. Jag hann också med ett välbehövligt lunchpass i gymmet på arbetsplatsen. Överkroppen mår bra av lite aktivitet och denna gång blev fokus på bröst, armar och rygg. Jag kämpar annars hårt med motivationen att komma ut och springa nu. Det är blåsigt, kallt, mörkt och halt vilket inte direkt är faktorer som flörtar med mig. Jag går i allvarliga tankar kring att köpa ett löpband men är inte beredd att lägga hur mycket pengar som helst på det. Vi får se. Helgen ska innehålla två pass är det tänkt. Båda ca 10-15 km långa. Ett lite längre och lugnare och ett tröskelpass.
burkarunner